Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Finns det en människa som är gjord för en annan? Kanske har jag just fått tillbaka tron jag aldrig visste att jag förlorade, tron på evig kärlek.


I Regnbågen finns miraklen

 

Hur kan du efter så många år fattas i mig?

Utan att jag har fått veta..

Det var jag som lämnade dig!

Gav dig en hint om min existens

Av den tände du en gnista från regnbågen

 

Likt årstider alltid återvänder
Jagar du mina drömmar
Inne i dem jagar jag dig?

 

Hela min sfär har krympt

vandrat från abstrakt till konkret

Har nu slutat tro på det jag vet

Ingenting är klart allt är upp och ner

 

Likt vintern saknar våren 
Läkte vi kanske alla djupa såren
Vad betyder "vi" efter alla dessa åren?

Även när jag var naken kläddes mitt finger med en ring

Sen var den inte värd någonting

 

Gräset är ännu mjukt 

 

Du vaknar fortfarande av mitt liv

 

Tre steg dansande åt öst

Seglade sju mil med en karusell i mitt bröst

Det är fortfarande höst

Du skrämmer mitt hjärta mer än någon annan

 

Rev och slet dig i stycken

För din egen skull

Du höll med

Jag led

 

Likt sommaren värmer skratten
Fryser jag om natten

Till dig kan jag känna allt
säga allt
och ingenting

 

Vet vad jag undrar


Är du elementet skapat för min själ
Föddes du med ett magnetfält 
Fick min kognitiva karta dig utpunkterad 
med ett syfte?

 

Du riskerar allt du har för mig
Vad har jag gjort för att fastna i din kropp 
likt en tumör
eller hjärtklaff

Hur vänder man en värld upp och ner 
Fyller den med oklarhet
Trygget
Känslor

 

Äntligen är du hemma i mig igen
Visste inte att jag saknat dig

Min kropp skvallrade 

men hörde inte vad den sa

Vågar inte 

 

Men är inte längre rädd
för känslor utan förstånd

Knopparna har blommat och formade ett nytt släkte

Känslorna läckte då de väckte kvinnan i mig 

 




Fri vers (Fri form) av Blue Bird
Läst 253 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-11-05 17:34



Bookmark and Share


    tramp
du fångar känslan till 100 %

jädrans starka rader !


2014-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Blue Bird
Blue Bird