Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ÖkenFrost

Kärlek

Ärlig trots allt

Du är

Ökenfrost

 

Vilsen men tillgiven

Förbjuden

Bortbjuden

En saga

 

Sanning

Blöder värme – förhoppning

Intet försvinner

Vinn vinster

 

Varför sårar du

Du utan empati

Filosofi

Poesi?

 

Varning för mig

Eller dig

Vad är du, vi, jag

Intet?

 

Saknar kyssar och kärlek

Väderlek

Härlighet

Särskildhet

 

Fick jag publicera en saga skulle det vara om dig och det jag inte vet. Allt och inget skulle få leka charader mellan... Både klöver, hjärter, ruter och spader skulle bli älskade mellan mina tveksamma rader. Andas eller inte, ut. Inuti finns du. Kanske älskar jag att älska det jag inte får röra, beröra, störa, förföra. Han är min översittare nu - bedömaren – den innehållsmässiga avgöraren. Han kramar och böjer mitt öde i tanken, svanken och bär den omedvetna hingstens manke.

 

Strö citron i mitt glas

i mina sår

sprid din sura vätska mellan mina lår

utan att förstöra sannings tår.

 

Äg ingen men älska

Någon

Mig

Alla

 

Du ser mig som en svältande hyena

Svält

Nej, kanske, Nej, Ny

Men utsvulten

 

 

Kanske har jag börjat åldras

Det smyger fram en glimt av mossa

Mellan mig och ingenting

Men kärlek får allt att kännas som en ros

Med nya knoppar, kroppar

 

Snart inne på mitt 3:e Decennium

Önskar mig inget millennium

Bara en natt

Eller, ett liv med dig

 

Du kan skapa något

Eller vad vet hon som bara drömmer

Drömmar

Syr igen ärr med fula sömmar

 

Överleva – det kan jag

Är nog min specialitet

Men

Hur jag än gör ser de upp till mig

De där yngre vackra flickorna

 

Vackra är de

Fina, Unga, Solskensklara

Han vill ha dem

De verkar dock vilja ha mig

 

Ingen vet

Han är äldre

Generande 

Ledande

 

 

Älskande

 Idag är 28 år värt ålderdomens tår - tjuven

- vem kidnappade den vackra undomens glans ?

Vem kan undvika självets manipulerade dans?

 

Du vägrar höra mig

Ger dig kärlek

Du ger mig inget mer än "tabula rasa"

 Jag skriver.... 

 

 

 




Fri vers av Blue Bird
Läst 312 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-11-27 21:04



Bookmark and Share


  aol
Gillas mycket
2015-12-02

  Bengt H VIP
Säger ingenting och ändå så mycket.
2015-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Blue Bird
Blue Bird