Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Äntligen

Sätt dig bredvid mig
och håll om mig hårt
visa lite känslor
det är inte så svårt
snart reser jag bort
själen har brunnit
då kan vi ångra
allt som vi inte hunnit

Vi tänder ett ljus
för mörkrets kraft
och kärleken vi delat
det som vi har haft
då kan det stråla
i nattens timma
förgylla vår vänskap
känslovärvets dimma

Du vet att jag tvivlar
på slumpens under
man måste ta för sig
i drömmarnas stunder
så när skymningen fallit
blir kärleken vår
och då är det inget
brott som vi begår

Sätt dig bredvid mig
för stunden är nu
att krama varandra
kan aldrig bli tabu
tänk vad vi har gråtit
i längtans stund
men nu står vi säkert
på kärlekens grund

(Copyright © ULJO)




Bunden vers (Rim) av ULJO
Läst 498 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2014-12-14 09:51



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Underbart!
2014-12-16

    ej medlem längre
Fantastiskt vacker poesi,
verkligen ...
2014-12-15

  Eva Helene VIP
Vacker kärlekspoesi.
2014-12-15

  Rozsi.kovacs

Du fångar kärleken o styrkan i den
å ett levande sätt som går in
2014-12-15

    ej medlem längre
Varm och fin kärlekslyrik. Precis på ett sätt du är fenmenal pä att uttrycka
2014-12-15

    Dan Myrbeck
Fint om kärlek
2014-12-15

    ej medlem längre
Vackert skriver du om en stark kärlek..
2014-12-15

  Chawa VIP
Närhet och stor kärlekslycka! En text så värmande god!
2014-12-14

  ResenärGenomLivet
När drömmen blivit verklig...vackert...
2014-12-14

  Eva Langrath VIP
Kärleksfullt
2014-12-14

  Eva Langrath VIP
Kärleksfullt
2014-12-14

    Elisabeth Nilsson VIP
Varma ord i kärlekens namn i fint rimmad dikt!
2014-12-14

  Ewa-Britt Nilson VIP
Kärlek som är
och bär, nå´t
som kan bli
gott för
två här!
2014-12-14

    ej medlem längre
Dina ord värmer hjärtat.
2014-12-14

  Marita Ohlquist VIP
"nu står vi säkert på kärlekens grund"

I den bästa av världar.
2014-12-14

  louisegirl
Vackra, varma och ömma, är dina ord
i denna vackra dikt..
2014-12-14

    Lars J
Mycket bra med fint flyt, Tycker om!
2014-12-14

    ej medlem längre
Så fint, så varma ord..
2014-12-14

  Ingrid Trolle
Lungt och stilla
sprider du värme
och kärlek i din
vackra dikt med
så fina rim och
rytm.
2014-12-14

    ej medlem längre
tycker om!
2014-12-14
  > Nästa text
< Föregående

ULJO
ULJO