Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
dikt om livets trötthet


TRÖTTHET INNERLIG

du är en vit lögn genom livet för mig.
din vita lögn blir allt mer genomskinlig.
gör om min skuld, din skuld som spökvattnet vi får i skolan,
min drake flög aldrig högst jag älskade dig mest,
min drake störtdök ,och ändå plockades jag upp gång efter gång i detta ruttnelsens land
. mina ord blev inte fria som vi lärt oss genom alla dagar,
hit och dit kastades vi som fosterlösa barn genom berg och sten.
Inte var vatten eller regn livets vatten ,
den fick oss att gapa OCH GAPSKRATTA och gråta av misslyckande,
inte fanns du vid min sida jag var själv-isk.jag var ensam,
SJÄLV .Inte skA JAG TIGGA BOT.SKA JAG?




Fri vers av Katarina Ortega
Läst 244 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-11-10 20:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Katarina Ortega