Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det gjorde så ont....

 

Det gjorde så ont,

allt mörker.

 

Det fanns inget slut,

bara smärta.

 

Det var så orättvist,

denna kamp.

 

Idag är jag stark,

jag lever och är fri.

 




Fri vers av Den gamle
Läst 245 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-11-12 01:31



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra förmedlat!
Från mörker till ljus.
2014-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Den gamle
Den gamle