Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till Teija


Hennes skam

Hon söker efter skammen

jag såg
vem hon är
alldeles säkert
vet jag
om skammen sinar
finns hon inte

därför, ständigt
fyller hon på den






Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 276 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-11-26 00:21



Bookmark and Share


  Peter Olausson VIP
tragisk text, om något som tyvärr känns så sant. Alla människor behöver sina roller och många av dem är destruktiva, inte minst för det egna jaget.
2014-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP