Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sagolika ärr

 

Hon vet om de egoistiska grunderna

Hon förvirras och upprörs av de obegripliga argumenten och förklarande stunderna

Precis som jag

 

Han är under ytan känslig och försiktig

Han burrar in sitt huvud i tryggheten, i närmsta pålitliga famn

Precis som jag

 

Hon sliter med övergivenhet och rädsla att förlora

Hon drunknar i ensamhet och förväntningar av perfektion, i en social relation

 

 

Han kräver inte mycket mer än uppmärksamhet

Han saknar inte så mycket mer än enighet

 

Hennes hjärta är trasigt och broderat med sagolika ärr

Hennes rygg lämnar kronsika besvär och passionen påtagliga begär

 

 

Hans ilska blir förvirrad av kärlek och rädsla

Hans sandaler är rara men dock allt för bara, i det vita

Precis som mina

 

Mina lungor börjar förlora kampen

Mitt hjärta gråter

Min tanke förlåter

Mitt liv kommer aldrig mera åter - igen

 

Hennes minnen presenterar medvetenhet av sinnen

Hennes kropp lyser av glädje och förenighet

Hon ljuger mig kärlek

Hon ger mig ärlighet

 

Hans gåtor ger mig svar

Hans hjärta och tanke är tydligare än hans begär

Han vågar inte söka svar på frågor

Han kommer att brinna upp i varma lågor

 

Hon ger

Mig ett leende

Han tar

Min saknad

Hon väcker

Min åtrå

Han släcker

Min tro

Av en evig kärleks förlust

 

Att 

attraheras

filosofera

lokalisera

Kärlek

 

Är

 

Svårt 

Jobbigt

Vackert 

Förvirrande

&

Solklart

 

 




Fri vers (Fri form) av Blue Bird
Läst 247 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-11-28 20:58



Bookmark and Share


    tramp
Många bottnar här din text den tåls att läsas många gånger och bilderna skiftar för varje läsning
2014-11-28

  Elisabeth H
Snyggt!
2014-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Blue Bird
Blue Bird