Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mitt äldsta barnbarn och jag begrundar 75 årspresenten. Bild av något av barnen.


Snäckeskrinet


Så mycket nostalgi

frambringade

denna gåva...


Exakt ett sådant

hade jag som barn

och mindes så väl...


Ett speciellt tack

till mitt barnbarn

fru och lilla Tilda!




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 353 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2014-12-02 17:57



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ett snäckeskrin, så fint.
2014-12-04

  ResenärGenomLivet
Fin gåva...trevligt...
2014-12-03

    Dan Myrbeck
Ja, tänk plötsligt väcks fina
minnen. Härligt!
2014-12-03

    ej medlem längre
Det är något mystiskt och speciellt med skrin! Gott!
2014-12-03

  Ljusletaren
Säger det igen ... det är det lilla, lilla, i allt det stora som är något ;.)
/kram
2014-12-03

  aol
En så fin gåva,
2014-12-03

  Stefan Albrektsson
Vad fint att få en så minnesfylld gåva!
2014-12-03

    ej medlem längre
Du har också gåvan Bibbi! Grattis! Å stort tack för din vänskap å omtanke!
2014-12-03

    ej medlem längre
Å så mysigt. Fin gåva!
2014-12-02

  Maj-Lis VIP
Vilken fin gåva
2014-12-02

  Marita Ohlquist VIP
En gåva vald med omsorg
2014-12-02

    ej medlem längre
Så trevligt att få ett likadant.
2014-12-02

    ej medlem längre
En gåva att glädjas sig över.
2014-12-02

  Eva Helene VIP
Fin gåva!
Äger själv en snäckskrin som jag fick av en faster och farbror som barn, en vacker och kär ägodel som jag är rädd om.
2014-12-02

    ej medlem längre
Så fint!
2014-12-02

  louisegirl
Så varmt och fint <3
2014-12-02

  Ronny Berk
tack för foto och text !
2014-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP