Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om någon har öron till att höra, så höre han.» Uppenbarelseboken 2:7 Missa inte detta www.efraim.se sista budskapet! Bild Google


Getting Prepared for the Rapture


Tänk om bibeln har rätt?

tänk om Jesus kommer

snart och hämtar sin brud?


Tänk om jag håller på att för evigt

missa målet för min jordevandring ?

Tänk om jag gjort fel val eller fel prioritering?


Tänk om jag vaknar för sent och inte kommer med

då Jesus återvänder på skyn för att hämta sin brud?

Tänk om de jag tog för dårar på jorden hade rätt?


Vad var det de försökte förmedla egentligen till världen?


Att det efter uppryckelsen av de sant troende kommer

en vedermöda över jorden som ej går att beskriva...


Att lagen om sådd och skörd inte längre går att bortförklara?

Att de val jag kanske gjort gör mig evigt olycklig för all framtid?...

Att satan som lurat mänskligheten till sist ska bindas för tusen år


och Jesus Kristus ska sätta foten på Oljeberget och inta Jerusalem

och det ska bli fred på vår jord på Guds och himmelens villkor...

Mika 4:1-4

i rättfärdighet och sanning då lögnens fader förlorat makten att bedra.



Innan en ny himmel och ny jord ska komma ner Uppenbarelseboken 21



"Dåren säger i sitt hjärta: "Det finns ingen Gud." Psaltaren 14:1

Framtiden kommer att avslöja den verkliga dåren på jorden till sist.


"Söken HERREN, medan han låter sig finnas; åkallen honom, medan han är nära." Jesaja 55:6


"Ty var och en som åkallar Herrens namn skall bli frälst." Efesierbrevet 2:8


"Ty så älskade Gud världen, att han utgav sin enfödde Son, på det att var och en som tror på honom skall icke förgås, utan hava evigt liv."




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 415 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-12-09 11:04



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet
Tiden lär utvisa vad som är rätt och fel...
2014-12-10

  Eva Helene VIP
Vem vet? Tankeväckande.
2014-12-10

    ej medlem längre
Tankar och ord att bära med sig.
2014-12-09

    Dan Myrbeck
Tänkvärd text!
2014-12-09

    ej medlem längre
Bibeln har rätt!
Bra text som vi bör tänka på varje dag.
2014-12-09

  louisegirl
Berör starkt..<3
Fint förmedlat!
2014-12-09

    ej medlem längre
Ord som berör och väcker tankar.
2014-12-09

  Carl Mikael Fäldt
Allt jag ville säga dig¨

Var -vännen min!

Mike
2014-12-09

  Carl Mikael Fäldt
Din text är en underbar fråga!


2014-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP