Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: Eva Langrath texten skriven på min telefon ett spännande experiment


Ett mönstrat hjärta

Sökande det gömda/så många försvunna av öppnarna

mottagarefrekvensen i olag

på gården får jag höra/om de två pojkarna /som saknar mig"hon var min bästa fröken"

vissa frekvenser hittas lättare /mottagare och sändare utan brus

andra frekvenser störs av brus/kalibrerar ratten sakta/en millimeter i taget /fram och tillbaka /provar,ändrar,provar

i hallen vet vi att att resan vi gjort är nåd att ta emot

årstidsmörkret/tvivlet /rädslan

i brödet och vinet /tar jag emot

se mig hör mig/ kyrie eleison

jag minns dina händer/varsamt öppna dörren /intill mitt hjärta

mörkret är svart utanför bussens fönster

rösten i mitt öra "se mig, hör mig men framförallt rör mig"

i natt ska jag sova i mitt barndomsrum

i morgon ska jag tända ljus på din grav/ du som ristat en del av mönstren i mitt hjärta

 

 

(c) Eva Langrath 2014




Fri vers av Eva Langrath VIP
Läst 801 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2014-12-13 12:15



Bookmark and Share


  ULJO
Fint berörande skrivet
2014-12-15

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!

2014-12-14

  aol
Allvarlig och så berörande text. Fint skaldat vännen
2014-12-13

  Stefan Albrektsson
En väldigt vackert allvarlig text med flera klangbottnar. Berörs av kommunikationstemat, mottagandet av nåd och barmhärtighet och de ristade minnesmönstren. Fint!
2014-12-13

  Bibbi VIP
Så bra.
2014-12-13

  axveronika
åh så bra
telefonen verkar vara det perfekta mediet
2014-12-13
  > Nästa text
< Föregående

Eva Langrath
Eva Langrath VIP