Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Blev inbjuden att hoppa in i stället för en son på min sonhustrus jobbs julbord i Krylbo luciadagen. Egen bild


Julbord i Krylbo


Där satt jag plötsligen

med idel nya människor

och ett för mig helt nytt

arbetsområde inom trä


med export till Japan

som är min japanska

sonhustrus arbetsområde


där hon kan besöka de sina i Japan

i samband med tjänsteresor...


Jag har förstått att hon är mycket

duktig och omtyckt av alla inom

sitt så speciella område...

Jag är stolt över hennes insatser




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 278 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2014-12-14 12:09



Bookmark and Share


  anits VIP
Så trevligt Bibbi, intressant att få träffa nya människor!
2015-01-22

    Dan Myrbeck
Trevligt med nya människor att lära känna!
2014-12-15

  Anya VIP
Vilken fantastisk svärmor som skriver så fint om sin svärdotter... *impad*
2014-12-15

  louisegirl
Så trevligt Bibbi <3
2014-12-15

  mare VIP
Låter fint
och positivt ;)
2014-12-14

  ResenärGenomLivet
Trevligt med överraskningar...det märks också att du är stolt...
2014-12-14

  Eva Langrath VIP
Fin hyllning till sonhustrun och hoppas maten smakade bra
2014-12-14

    ej medlem längre
Vad härligt det låter!
2014-12-14

    ej medlem längre
Så trevligt!
2014-12-14

    ej medlem längre
Spännande och trevligt!
2014-12-14

    ej medlem längre
Ja, skatta dig lycklig!
2014-12-14

  aol
Fin bild och hyllning till din sondotter,
2014-12-14

  Stefan Albrektsson
Färgglad och stor lokal!! Hoppas att maten smakade! Fin hyllning till din sonhustru!
2014-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP