Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

371. Svek




Jag skrek och jag skrek
ingen ville lyssna på mig
ingen brydde sig om mig
Alla svek
Var inte förstockad
Våga se sveket i ögonen
och börja lyssna
Våga ta emot försoning
Snubblande nära
den jordiska kärleken
ligger sveket

Fåfängt försöker vi stoppa tiden
och döda döden
men förgäves
I mitt innersta väsen
och i världens yttersta zon
finns sanningens öga
och skönhetens tröst




Fri vers av Maria T
Läst 258 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-12-14 17:52



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja, hos Gud kan vi bedja om allt, för att undvika förvirring å en tidig död! Hua!

2014-12-14

  aol
Ruggigt vackert sant och så berörande skaldatja egentligen är allt förgäves
Men ändå kan man som tröst se skönheten , gillas mycket vännen
2014-12-14

  Marita Ohlquist VIP
Text som sjunker in och ligger kvar en stund!
Skapar tankar och känslor.
2014-12-14

  walborg
Skakande att läsa om detta. Det är också min erfarenhet att bortom bortom det onda finns sanningen mitt i och den är alltid befriande och god.
2014-12-14

  Larz Gustafsson VIP
Jesus vill alltid försoning. Alltid. Det var därför Han kom till oss. Det är alltid Hans ärende.
2014-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Maria T
Maria T