Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bli stilla en stund



Våra liv trasas ofta sönder
av all stress och all oro
av alla plikter
och alla bekymmer
Dagarna mörknar
Vi kan känna leda vid livet

Vågar vi bli stilla en stund
och hämta in vår andhämtning
Våga bli stilla vid Jesu fötter
Lyssna vid Hans ord
Ord som bär havsvindens sälta
Ord som har balsam för sår
Ord som ger kraft och mening
åt livets mångahanda bestyr

Då lyftes själen fri
fri till det som högre leder
Fri till ett liv
som sträcker sig
bortom tid och rum




Fri vers av Maria T
Läst 583 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-10-04 14:34



Bookmark and Share


  anits VIP
En vacker text som blir till en bön för mig som läser!
2015-10-12

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2015-10-09

  Hanna Mari Wallin
En text som uppmanar att stanna upp, och det är bland det viktigaste vi kan göra.
Fastande särskilt för dessa underbara meningar
"
Ord som bär havsvindens sälta
Ord som har balsam för sår
Ord som ger kraft och mening
åt livets mångahanda bestyr

Då lyftes själen fri
fri till det som högre leder
Fri till ett liv
som sträcker sig
bortom tid och rum"

2015-10-09

  ResenärGenomLivet VIP
Tacksam för denna vackra text, som lyfter...
2015-10-07

  Anya VIP
Som en vacker bön.
2015-10-05

  walborg
Innerligt tack för Din omtanke
2015-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Maria T
Maria T