Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Falska drömmar

Fick vi flyga fritt och se

Stjärnor falla

Solar stiga

Minnen vakna

Vad skulle vi vara då?

 

Fick vi sväva i frivillig bundenhet

Genom virvlande evighet

Levande historia

 

Fick vi repetera

sanningar som lögner

Svek som kärlekslek

Tårar i regn

Likt dunkande hjärtan i himelsäng

Vad skulle vi bli då?

 

Du minns det jag glömt

Rivs

Beskrivs 

Trivs 

I det jag lämnade

 

Säg att du inte vet vem jag är 

varit

Skriv att du inte ser mig

hör

Ingenting

 

Skrik, skriv 

Tala, viska

mig bort från mina tankar

 

Låna mig ditt hjärta

bara för en kort minut

ge mig ett värdigt slut

befria mig från din evighet

 

Krama mig hårt

Håll min springande kropp

fast

i dina armar

 

Låt mig inte få rymma från 

bekymmer

falska dagar

förtvivlan

Stoppa mig

 

Stanna mina hjärtslag

Dämpa mina tankar

Hämta min anda

 

Dela ditt syre

 

Ge mig beskedet

I egen hög person

att du inte vågar

inte vill

inte kan

 

Önskar mitt testamente kunde omskrivas

På ett språk

vi båda kunde tolka

I ett liv

vi båda kunde leva

 

 




Fri vers (Fri form) av Blue Bird
Läst 299 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-12-14 18:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Blue Bird
Blue Bird