Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad är det som gör så många barn till fascister...


?




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Johan Bergstjärna
Läst 231 gånger
Publicerad 2014-12-14 20:41



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Lögner
:-)
2014-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna