Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

372. Begrundan




Det är tidig morgon
Det är gryningsljus
Det viskar inom mig
vad Din jord är vacker Gud
Det viskar inom mig
vad världen är ond Herre
Människan nöjde sig inte
med sin roll i skapelsen

Vi behöver begrundan
Vi behöver ödmjukhet
Arbete är kärlek
som görs synlig
Barn är människans glädje
Jag har en dröm
att världen skulle bli minder ond
och jorden skulle bli ännu vackrare




Fri vers av Maria T
Läst 205 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-12-15 17:26



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja låt oss kämpa för det!
2014-12-15

  Larz Gustafsson VIP
Drömmen möjliggörs och förverkligas genom att evangelium förkroppsligas och gestaltas.
2014-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Maria T
Maria T