Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

374. Ljuset




Maria bär sitt barn
in i livet
Helgonen bär Guds kärlek
in i livet
Vi får bära Ljuset
in i en mörk värld
och Ljuset lyser i mörkret

Krists lutar sitt huvud
mot mörkret
Han är hos de sörjande
Han är hos de döende
Kristus lutar sitt huvud
mot Solen
Han är hos de döda
För Kristus är alla levande
och Guds nåd omsluter alla




Fri vers av Maria T
Läst 182 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-12-16 18:05



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet
Ja, detta Ljus behöver lysa starkt i vår mörka värld...mycket fint...
2014-12-19

    ej medlem längre
Å, va fint å klart? Tänk att vi får föra in ljuset in i vår nästa. En helig mission med helgonen vid vår sida!
2014-12-17

  walborg
Innerligt tröstande ord att få lägga i hjärtat.
2014-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Maria T
Maria T