Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gränser

Ja
jag har överskridit världens gränser
skam

eller mod




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 293 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-12-28 02:29



Bookmark and Share


  Respons VIP
Modigt tycker jag. Bra tankar!
2014-12-28

  axveronika
med några få ord
som en hel roman
av någon anledning dyker doris lessing o martha quest upp i mitt minne
bra kombo med bilden
2014-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP