Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tanka


Nakentid

Förunderliga
sköna gröna ängar i
dunkelt morgonljus
jag strosar omkring naken
badar i bäckens kristall

torkar förfluten
solkig hinna av livet
bort från framtiden
ser solen bjuda dagen
till ännu en limbodans

jag gömmer mig i
skymningens skyddande snår
jag är ju naken
ingen kan se från vägen
där jag ligger i mitt bo

mörkret tränger in
färgar drömmen i svartvitt
leker med min sans
tar på mig krinolinen
och dansar med månen full

 




Bunden vers (Tanka) av Harriet Gullin
Läst 457 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-12-22 09:44



Bookmark and Share


  Björn Solum
Tack för en underbar text där den naturliga nakenheten ger mig en vacker och skön bild av en äntligen blottad längtan.
2014-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Harriet Gullin
Harriet Gullin