Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattens fåglar

Nattens fåglar har tystnat
i rymden
fick jag ta emot deras hopp
nu är det för sent
jag släppte det
så som man släpper

något man inte förstår

deras silverklanger
väckte min längtan

men jag förstod aldrig att rätt
förvalta deras gåva




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 281 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-12-25 01:39



Bookmark and Share


  Stefan Albrektsson
Sorgset - släppandet av något man inte förstår att förvalta. Och de där fåglarnas tystnad... Välskrivet!
2014-12-28

  Anya VIP
Passande ord och bild. Tycker om texten ...att något man släpper kan försvinna om man inte uppskattar det nog.
2014-12-25

    ej medlem längre
Man måste fråga...
2014-12-25

  Nanna X
så sorgligt. men bilden är vacker, skänker hopp åt texten.
2014-12-25
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP