Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Med dotter på loppis som jag ofta besökte med boende från gruppbostaden de sista yrkesverksamma åren. Bild av Sara Forslund.


Nostalgi på loppis i huvudstaden.


Visst här kunde jag fynda

och bli som barn på nytt

i en miljö jag kände igen


och som livade upp mig


fann både ny skinnväska

och plånbok samt hann

med en liten fikastund




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 300 gånger och applåderad av 27 personer
Publicerad 2015-01-05 08:14



Bookmark and Share


    maija tuori

Fin bild och fina fynd !
2015-01-27

  anits VIP
Härligt med loppis och fina fynd!
2015-01-22

  Ljusletaren
Heja så kul att både se och höra/ kram
2015-01-12

  louisegirl
Så fint i text och bild
2015-01-07

  Eva Helene VIP
Så härligt i nostalgins tecken!
2015-01-06

  Lynx63 VIP
Det är livet på en pinne, jag gillar också loppisar. Kram
2015-01-06

    ej medlem längre
Förstår att det var trevligt, du ser så belåten ut...
2015-01-06

    Birgersdotter VIP
Roligt med loppis...
2015-01-06

  Chawa VIP
Härliga ord om nostalgins glädje!
2015-01-06

    ej medlem längre
Vad trevligt Bibbi! Vilken fin tröja du har på bilden. God fortsättning /F
2015-01-05

    Dan Myrbeck
Ja har letat länge på loppis.

Efter den stygga lilla loppan som nämns i låttexten....
2015-01-05

    ej medlem längre
Positiv nostalgi. Fint foto!

2015-01-05

  ResenärGenomLivet
Trevligt när gamla saker kan komma till nytta igen...
2015-01-05

  Ronny Berk
fint foto till trevlig berättelse, ja !
2015-01-05

    ej medlem längre
Länge sen jag var på loppis, men du gjorde fynd ser jag! Allt Gott!
2015-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP