Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Suru sydämessä




Minulla on puhelin kädessä
vilkaisen peilikuvaani

Yritän saada mieleni iloiseksi
mutta peilikuva ei valehtele

Laitan puhelimen
takaisin pöydälle

Heittäydyn sänkyyn
vedän viltin päälleni

Ulkona sataa lunta
mutta en saa unta

Täydellinen hiljaisuus
vallitsee huoneessa

Puhun seinille
silloin saan parhaan vastauksen











Fri vers av maija tuori
Läst 411 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-01-24 20:04



Bookmark and Share


  Anoo Niskanen VIP
Koskettava runo
2015-03-08

  walborg
Fin bild av ensam sorg
2015-01-25
  > Nästa text
< Föregående

maija tuori