Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
fruktansvärt obs obs


till din dörrmatta

bind upp mig, piska mig blodig för så känner jag nu,
jag är inte värd något vackert så som smekningar bläää...
knulla sönder alla hål gör mig till din dörrmatta...




Fri vers av Vildaste
Läst 325 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-01-25 17:09



Bookmark and Share


  aol
Vilken känsla djupt inifrån primaten inom oss
2015-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Vildaste
Vildaste