Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

på ditt jobb i mitt hem

Jag längtar tills vi kan ses du och jag,
jag är vuxen nu och jag har två bedårande barn,
du har barnbarn som säkert är bårande.

jag ser mig själv springa in i din famn när du kom till titt jobb, du var min trygghet på ditt jobb.
i mitt hem,
du klurade ut mina rymningsförsök, du fanns där alltid.
tårar faller jag saknar dig.
hemmet/jobbet var på bup sluten avd




Prosa av Vildaste
Läst 368 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-01-29 17:27



Bookmark and Share


  Alysse VIP
känslosamt skrivet om saknad efter en person som betytt mycket i livet
2015-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Vildaste
Vildaste