Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett annat rum



följ mig
dit ingen trätt in förut
följ mig
till ett annorlunda rum
en annan ocean

utan hämningar
utan land
endast stjärnor står i brand

följ mig
bara följ

i en lekande våg




Fri vers (Fri form) av evana
Läst 204 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-01-29 09:56



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
så fint se dig igen
dina ord
glittrar
2015-01-29

    ej medlem längre
Vackra ord.
2015-01-29

  Lars Hedlin
Underbart!
2015-01-29

  mare VIP
Vacker..
2015-01-29
  > Nästa text
< Föregående

evana
evana