Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

brunn



vill du känna på mörkret med mig
vara nära när färgerna fördjupas
blir klarare och starkare

när det svarta blir till något vackert
och natten vi dricker av
är vår enda drottning

vill du vara där när timmarna släcks
och vattnet för oss
i smeksamma drag under ytan

vill du vara där
när allt bara faller

och faller


******************




Fri vers (Fri form) av evana
Läst 235 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2015-01-30 18:05



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Tycker om denna mycket :)
2015-02-01

  Lena Själsöga Keijser
din stämma
andas varm
andas tillit
2015-01-31

  Engel
Vilken närvaro! Dina ord är en stilla virvel, där jag varsamt sugs in.
2015-01-31

    ej medlem längre
Vacker känsla i denna text
2015-01-30

  Quasimodo
En stark känsla för närvaro i att våga och i sinnet vara i allt, att våga släppa taget och falla för det som kan bli!
2015-01-30

  Ola Rydberg
vackert starkt
djupt som en botten där man ser strimmor av ljus
2015-01-30
  > Nästa text
< Föregående

evana
evana