Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gnistrande rävögon

Du starka kvinna med gnistrande rävögon
Stark av tårar, av han som sårar

Ilskan glänste i dina vassa klor
JAG ÄR STARKARE ÄN VAD DU TROR!!

Orden ekade från rum till rum, tomma rum

kärleken var död
den var begraven
Nu var du fri att segla runt haven

Du starka kvinna med gnistrande rävögon
du segrade till slut




Fri vers av WR
Läst 418 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-02-04 00:34



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
må kvinnan alltid segra
hon är värd allt, bör få allt
2015-04-04

  RitaBrunner
Strongt!! Bra!
2015-02-11

  Tigeröga
gillar
2015-02-09

  aol
Vackert skaldat vännen
2015-02-04
  > Nästa text
< Föregående

WR
WR