Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tomt skal

Trasig och osynlig
Bakom leenden och skratt
Tills tårar rinner obehindrat
Varför?

Enbart tomhet som kommer smygandes
små små bitar av skärvor plockas saktas ihop igen

Någon bit är förlorad

Börjar om på nytt, med leende och skratt
Tills orken är slut
Och tårar rinner nerför min kind igen.




Fri vers av Sis
Läst 173 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-02-04 22:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sis
Sis