Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

där



för jag vet
jag slutar aldrig ropa
när tonerna faller ut i tunna skiften
finns jag kvar
där någonstans där träden skiftar färg
och stammarna får fäste
finns jag
lever jag

som mest










Fri vers (Fri form) av evana
Läst 409 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-02-07 10:51



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
ditt hjärtas stämma
2015-02-12

    ej medlem längre
Dina ord känns nakna...och mycket vackra.
2015-02-07

    ej medlem längre
Drömmande vacker
2015-02-07

  Lars Hedlin
Du skriver med stor inlevelse!
2015-02-07

  Quasimodo
Fästen i närvaron till jaget och livet, fint!
2015-02-07
  > Nästa text
< Föregående

evana
evana