Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

utan tillsyn



det är det vackra som är svårast
det som bara
nästan försvinner
och nästan uppstår

det som krusar sig lätt på ytan
men aldrig riktigt
hittar vägen ut

det är det vackra som är svårast
när dina ord nästan landar
för att stanna kvar
vind för våg









Fri vers (Fri form) av evana
Läst 465 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2015-02-09 21:32



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
lyssnandeinsikt
din stämma andas
doftens urton
2015-02-27

    glasa VIP
så högsvingande kupol
ovan
men även med
elementen
och samtidigt hand i hand
hudvärmen-nära
i tvåsamsheten
2015-02-26

  Lars Hedlin
Verkligen bra!
2015-02-10

    ej medlem längre
Känslosam
2015-02-10

  Per Rydberg
Känsligt uttrycker du det som befinner sig "på väg" till eller ifrån! Jag tycker om att läsa din inspirerande dikt.
2015-02-09

    ej medlem längre
det är som med vinden..
den går, och blåser där den vill..
2015-02-09
  > Nästa text
< Föregående

evana
evana