Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Semester i 22 År! (Sjukpensionär vid 34 års ålder) Så även om jag sätter livet på shuffle: så är det alltid Fredagsmys - 365 dagar om året.


I Vanlighetens Namn...

Det händer ibland - faktiskt ganska ofta nu för tiden - att jag stiger upp ifrån den bottenfrusna sjön och rätt in i  den varma famnen av vanlighet.  Alltid i rusningstrafik och i 180 kilometer i timmen för att få känna mig normal - blott en stund - det räcker - det är okej - min grej...

 

Eller: Det händer ibland att jag likt fantomen rullar på vägarna som en vanlig man...




Prosa av Hans Christian
Läst 211 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-02-25 18:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hans Christian
Hans Christian