Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
https://38.media.tumblr.com/75217d3dd243123027badb4d5ab79d05/tumblr_nkv5e9INQH1r87j0wo1_1280.gif


Jag är inte någon



Jag minns när jag var någon
Som gjorde saker, visste saker
som var saker för andra

Som man såg upp till,
såg ner på,
the ill wills

Jag kunde saker,
gjorde saker
för min skull
- inte andras

Idag är jag en skugga av allt det
och jag stryper mig själv med min
produktivitetslöshet

Jag har det bra men jag har ingenting
För jag är inte någon längre




Fri vers av unrequited
Läst 282 gånger
Publicerad 2015-03-07 23:56



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Du är visst någon, sluta se ner på dig själv och bedöm dig inte med andra vad du gör!.
Res på dig och var stolt över att du är du och finns.
2015-03-08
  > Nästa text
< Föregående

unrequited

Senast publicerade
Jag är inte någon
* Se alla