Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En känsla av närhet klädd i ord


Erotik





Erotik

Mina behag ska lysa i mörkret och få dig att le

Du ska tycka om dem och få mig att le

Inget i hela världen kan någonsin ta denna stund ifrån oss
då vi ligger här i vår nakenhet o bara njuter av varann

Vi ska älska med varann, försvinna in i varann
Du ska ta mig till höjder jag aldrig bestigit

Dina varma händer på min trånande kropp
Våra heta läppar som möts...

Bara du, bara du kan få mig att le så här
Kom till mig nu, kom in i mig nu.......

Jag vill älska dig för evigt!




Fri vers av Yvonne Vigstrand
Läst 760 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2006-04-12 16:59



Bookmark and Share


  ~Leonardo~
Underbar närhet...och finerotik när den är bra...
2008-09-25

  Varjovalo
så kan det ju också vara i en fin relation
2006-09-08

  mb74
vist är sann kärlek härligt o varm:))
2006-04-21

    Bodil Sandberg
Mumspoesi....jajamensan...
2006-04-19

  Arowana
Denna dikt är sådär precis lagom kärleksfullt erotisk. Hmm... lite grann blir jag nog påverkad... Faktiskt!
2006-04-13

    Liten Karin
Bra skrivit men kanske ett par styckeindelningar? Så det blir mer en dikt? Den var fin....längtan är det viktigaste vi kan ha...och kärleken till sin nästa...
2006-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Yvonne Vigstrand
Yvonne Vigstrand