Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ja det är jag på bilden...gav mig själv tillstånd att använda den *ler* Nu är det på tiden att jag blir friiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!


Bara du vet....





I många år har jag känt mig fången...i mig själv!

Som om jag satt bakom galler...inlåst!

Utan möjlighet att komma ut
Att bli fri!

Men du ser mig..äntligen blir jag sedd!

Snälla älskade släpp ut mig!

Bara du vet hur man gör

Bara du får Mig!

Set me free!




Fri vers av Yvonne Vigstrand
Läst 613 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-17 10:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yvonne Vigstrand
Yvonne Vigstrand