Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till min kära.


Kärlekshälsning.

Fångar en snöflinga i min hand
viskar- flyg till min kära.
Virvla och sväva
över skogar och sjöar.
Landa på hans kind
ge en snöflingekyss.
Lätt och mjukt
viska med snöflingespråk.
Min kärlekshälsning
i skira vackra genomskinliga toner.
Han kommer att veta
att hälsningen är från mig.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 317 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2015-03-10 16:51



Bookmark and Share


  erkki
Varm och skir poesi. Det fysiskt isiga till trots. Fint!
2015-03-13

  WyS VIP
Vilken fin kärlekshälsning!
2015-03-12

  Lars Hedlin
Tycker mycket om!
2015-03-11

  Chawa VIP
Så öm och kärleksfull hälsning. Vackert att läsa!
2015-03-10

  Gunnel Eriksson VIP
Vacker snöflingedikt.
2015-03-10

  P-E-H
Så vackert!
2015-03-10

  Marita Ohlquist VIP
Ömsint och kärleksfullt!
Berör mitt innersta.
2015-03-10

    Elisabeth Nilsson VIP
Ömt och vackert till din älskade.
2015-03-10

  ULJO
Så ljuvligt skaldat
2015-03-10

    ej medlem längre
Åh, så otroligt fina ord!
2015-03-10

  louisegirl
Fint och ömt i kärlekens tecken
2015-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP