Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Och Då Öppnas Ett Hål Under Dig.


En Dag Kommer Någon Du Älskar Att Dö.

låt oss hoppas att du inte faller ner i det. en obeskrivlig känsla träffar dig likt en trehövdad jätteslägga. den träffar hjärta själ och ansikte med en kraft och hastighet som får ett blixtnedslag att vara som en mätt Sköldpadda! Life goes on...jo det kanske det gör - vad vet jag ? en stackars svag jävel till både själ - hjärta och kropp. Ryck upp dig säger omgivningen. alla utom en. det är du min älskade Sussan. jag kanske inte vill rycka upp mig. alltid haft en en melankolisk läggning. även om jag trots sjukdom ifrån sekund nummer ett - uppfattades som ett glatt och galet barn. klassens clown och verbala utav bara helvete. vet nu vid snart 57 att jag sårat många mkt mkt mkt svårt genom denna talang.

skäms gör jag inte - känslan sitter så mycket djupare än så. jag ber alldeles för många om ursäkt. men de kommer troligtvis aldrig läsa dessa rader. så det känns nästan fegt att fly till dig älskade - du som aldrig dömer. men jag är bara en feg och trasig själ - som kanske tar den lätta vägen ut - tillsammans med dig raring. hur du trots allt kan älska mig förbehållslöst övergår allt mitt förstånd. vi får se. den 13:e blir jag 57. skrivit en massa skit genom åren har jag bara. alltid satt mina egna intressen först. förstår det nu. trodde jag var altruistisk osv. men har kommit till insikt.

världen - den nära omgivningen hade mått så mycket bättre om jag aldrig skapats. en tung insikt - men sann - det förstår jag nu. och när hålet öppnas till den grekiska underjordens mytologi. förlåt mig älskling - kanske släpper jag din ömsinta och kärleksfulla hand. hoppar ner. ty i himlen hör jag ej hemma. är ju dessutom höjdrädd - alltid en skämtare....- vet att du kommer att bli förtvivlad först. men älskling jag förtjänar inte din kärlek. ett själviskt svin som alltid tänkt på bara en person - MIG SJÄLV!!! varför varför varför - kan inte svara på det. handlingar bevisar alltid mer än nedskrivna floskler.

 

försent nu - varken kraft eller förstånd till att laga något...

kommer aldrig att förlåta mig själv - never never never....

 

 

 

 




Prosa av Hans Christian
Läst 441 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-03-10 20:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hans Christian
Hans Christian