Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


Rubrik

jag vet inte längre - vem jag var - frusen och bruten - likt en undulat - som förgäves försöker ta sig upp ifrån botten av sin bur - men med brutna vingar går det ej - en sådan tragisk syn - .... men jag andas fortfarande - uppgivenheten har fyllt mig - kanske den lämnar mig så småningom - vet ej - detta är livet gång - och dess hjärtslitande sång...- tills dess små små steg - framåt i tidens kvicksand - allting omkring mig har stannat - mitt kära timglas - återigen fast i vågrätt läge - men jag andas fortfarande - hoppar omkring emellan mina tankar - trött är jag inte - mitt liv har bara brunnit ut - känner mig inte så långt ifrån det - jag kan se det - med dess ursinnigt skrikande kropp - men inte mer just nu - tids nog knuffar jag till timglaset - återvänder - i alla fall ett tag...




Prosa av Hans Christian
Läst 242 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-03-21 11:58



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Gripande fina liknelser!! med undulaten, liggande timglas och kvicksand... Andas mitt i tomheten en vacker form!
2015-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Hans Christian
Hans Christian