Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Samlar energi.

Jag går ut och andas
smeker stjärnorna.
Ögonen vandrar
över himlavalvet.
Ler mot halvmånen
som hänger där lite på sne.
Luktar och andas kvällsluft
samlar energi.






Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 268 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2015-03-24 21:31



Bookmark and Share


  anits VIP
Så fint att kunna göra det!
2015-03-29

  ResenärGenomLivet
Det känns gott...
2015-03-26

  ULJO
Skön läsning
2015-03-25

    ej medlem längre
Jag får glädje och energi av dina vackra ord.
2015-03-25

  louisegirl
Rogivande livsbejakning..
Jättefint!
2015-03-25

  Marita Ohlquist VIP
Förmedlar lugn och harmoni!
2015-03-25

  Yrre VIP
ja, det är äkta samlande det och så fint skrivet!
2015-03-25

  Lars Hedlin
Rogivande!
2015-03-25

  Gunnel Eriksson VIP
Harmoniskt och vackert.
2015-03-25

    ej medlem längre
Fridfull känsla i dina fina ord..
2015-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP