Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Foglossning


Det lossnar i marginalerna.
Strumpebanden skjuts i höjden,
inte som del av en magisk akt
utan för att livet blev för trångt

Det blir lite som barnets försök
att limma ihop en trasig vas
och gömma skärvorna för mamma.

Det finns barn som gör så,
hela livet.




Fri vers (Fri form) av Tina-sol
Läst 254 gånger och applåderad av 13 personer
Utvald text
Publicerad 2015-03-30 22:24



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Starkt i känsla och i utförande
2015-03-31

  KYREUS of Sweden
Känslosam metafor.
2015-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol