Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet en flygtur

Vi föds till livet och dör
det har vi alla gemensamt
däremellan är allt
en slumpens landningsbana

(Copyright © ULJO)




Bunden vers (Annat versmått) av ULJO
Läst 342 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2015-04-06 17:43



Bookmark and Share


  anits VIP
Så sant!
2015-05-08

  ResenärGenomLivet
Ja, ingens liv är likt någon annans...
2015-04-09

    ej medlem längre
Snyggt och sant..
2015-04-08

  Ewa-Britt Nilson VIP
Vi kommer upp
och sen ner, vad
där i mellan sker, det
det beror väl på vad
vi gör och ger...
2015-04-07

    Dan Myrbeck
Jaa, slumpen spelar stor roll
2015-04-07

  Lars Hedlin
JA bra skriftat!
2015-04-07

  P-E-H
Tänkvärt och briljant!
2015-04-07

  louisegirl
Tänkvärt och mycket bra skriftat
2015-04-07

    Elisabeth Nilsson VIP
Tänkvärd text, där jag håller med om innehållet. Bilden passar perfekt till.
2015-04-07

  Marja-Liisa Koski VIP
Jag tycker mycket om allt du skriver, men här har jag mera en fatalistisk tanke.
Kram!
ML
2015-04-06

  Ingrid Trolle
Precis så är det.
Vissa av landningsbanorna
vill man lämna omedelbart
Tänkvärda ord
2015-04-06

  Blomma-Stjärna VIP
bra haiku - - - men slumpen däremellan om den verkligen är ALLT - förtjänar den stort S -----
2015-04-06

  Sofhia Wirström
bra skrivet
bra tänkt
2015-04-06

  Fem hjärtan VIP
Mycket bra!
2015-04-06

  Teresia Ridell
Mm..lite så är det nog allt i livet..
2015-04-06

    prima donna
Fint! Många gånger tycks livet vara en slump och många gånger kan vi välja vid vägskälen. En del kan dock inte välja alls
2015-04-06

  Marita Ohlquist VIP
O, så bra!
2015-04-06

    ej medlem längre
Din första haiku är ju helt magisk. Jag är totalt överväldigad. Bokmärke!
2015-04-06

    ej medlem längre
Fin haiku. Kloka ord.
2015-04-06

    ej medlem längre
Ja nog händer det mycket som man inte kan påverka.
Kul att prova ett nytt versmått!
2015-04-06

    ej medlem längre
Slump å slump, var kommer Herren in?
2015-04-06

  Marianne Räf
Nej, man vet aldrig vart man kommer å
hamna mitt upp i det hela ! Bra titel !
2015-04-06
  > Nästa text
< Föregående

ULJO
ULJO