Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kemisk obalans

Manodepressiv, intensiv och explosiv
Programmerad till att vara introvert men förblir extrovert
Orkeslös med ett exalterat flin i ett neurotiskt kaos där jag är en expert
Folkvettsexpert på att dölja kemiska obalanser med eller utan substanser
Narkotiska eller ej spelar ingen roll när ens liv står på spel
Men ni får spel när jag gör fel
Jag får spel när ni förblir som en i mängden utan vett och avsaknad utav logiskt tänkande trots er kemiskt balanserade slemklump
Men kanske din och min existens är en slump?
Lås in mig i psykiatrisk slutenvård när självmord står på spel
Eller varför inte behandlingshem då droger är det som håller mig vid liv?
För livet är ju alltid bättre än döden med eller utan vård i systemets komplexa program för att nämna ett exempel där man får en stämpel för man inte kan hantera det ni ej någonsin kan förstå och istället väljer att undfly
Ångestfylld och programmerad till att fly
En biologisk reaktion
Hellre flyr jag mina hjärnspöken än det ni anser självdestruktivt och ej konstruktivt

För vad ska vi balansera en kemisk obalans med om inte substanser?
För att inte nämna alla substanser som psykiatrin ger.
Men det som sker är en destruktiv rekreation med söndermedicinerade patienter med uppbyggd tolerans utan förstånd.




Fri vers (Fri form) av SvartLjus
Läst 295 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-04-05 00:22



Bookmark and Share


  AmandaCL
Känner igen mig

gillar takten i den...det är lätt att läsa och hänga med
2015-04-05
  > Nästa text
< Föregående

SvartLjus
SvartLjus