Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min vardag

Humörsvängningar trots en ständigt ökad medicinering
Impulsiv och ilsken
förlåt för jag får dig att känna dig så satans sviken
Ett skämt övergår till ett aggressionsutbrott
Det är då jag förstår att jag fick en nitlott efter allt jag begått

Poppar lyckopiller och kroppen är så van att jag hoppas på placeboeffekten
Snälla hjälp på direkten!

Ett permanent mardrömsscenario stämplat på papper
Manodepressiv och intensiv
In och ut mellan psykiatrins kala väggar

Oh jag är så van, snälla ge mig mer imovane!
Så jag kan sova bort denna mardröm
Trots att mina drömmar fortsätter att påminna mig om dig

Oh hur kunde det sluta såhär illa?
Jag mår fan i mig illa

Huvudvärk, hjärtklappningar och diarré
Fysiska symptom men fortfarande något ingen kan se!

Fullt improviserat men tyvärr inget påhittat
Min vardag, likt något de flesta inte kan förstå




Fri vers av SvartLjus
Läst 282 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-05-04 14:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SvartLjus
SvartLjus