Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirerad av Strindbergs Intimateater och en morgonkonversation med min make


Kammarspelet Alma

Mitt liv med dig
ett utförligt behandladt kammarspel
fri fantasi, upplefvelse,
ingen stor apparat, inget öfverflödigt tjafs
enkelt men icke för enkelt
Formalistiskt utan formalin
Bygd på observation
stora synpunkter
ingen regelbunden femaktare
eller gammalt maskineri
ingen utrdagen helafton
utan här och nu
det är jag och du
AlMa




Fri vers av Liviluckan
Läst 227 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-04-05 08:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Liviluckan
Liviluckan