Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Olsson

Olsson, lyckans fruktade ledare, önskar att kärlek kan beskrivas bredare.
Jag bugar ståtligt, inför er, jag vill bara ha mer och mer, för att det är bara jag som ser, vad Olsson till världen ger.
Till och med dina glasögon ler.
Dina öron försöker vara med i din glädje som du sprider, alla lider, så att dom till slut glider.
Har ditt ansikte känslan av att det svider?

Vid pennan, Ludvig din bok utan mal




Fri vers (Modernistisk dikt) av Luddes Poesi
Läst 176 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-04-08 09:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Luddes Poesi
Luddes Poesi