Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sötdjur

Jag önskar jag hade
ett litet litet djur
att hålla tätt i min famn

(jag önskar jag vore ett litet litet djur
som någon höll tätt i sin famn)

Oh Du milde, finge jag
vara Din hundvalp
vara Din kattunge

eller Din lilla vita kanin
med långa mjuka öron

Jag önskar

att jag hade ett eget
att jag vore ett eget

litet och lurvigt sötdjur




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 260 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-04-15 15:49



Bookmark and Share


  Anya VIP
Vilken söt... Blev förälskad i texten. :)
2015-04-16

  Nanna X
ack, så söt : )
kram på dig sötdjur!
2015-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP