Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fast i dig

Slungas in i ditt kraftfält igen
Beroende av dig
Kom nära kom nära ropar munnen
Medan allt snurrar och jag vill springa bort men kan inte kan inte
Slungas in i en virvlande vägg av känslor som vaggar mig fram och tillbaks som vågor på havet böljande blå som drar mig neråt i djupet som kyler mig tills jag är stelfrusen inte kan röra mig inte har något val
Jag är fast i dig
Jag är fast i dig
Jag är fast i dig




Fri vers av litenfågel
Läst 193 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-04-23 14:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

litenfågel