Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tillägnad Guds folk i sen och mörk tid. Inspiration Jesaja. Bild Goggle


Jesus står för dörren.


På dina murar, Jerusalem,
har jag ställt väktare.
Varken dag eller natt
får de någonsin tystna. Ni som ropar till Herren ,
unna er ingen ro.
Och ge honom ingen ro, förrän han fast grundar Jerusalem och gör det till en lovsång
på jorden.


Så upplever jag det nu

ingenting är viktigare

än att vara redo att

möta Jesus i skyn

och få så många

som möjligt med

på denna resa uppåt


Sök Herren medan

han låter sig finnas

och åkalla Honom

medan Han är nära!


Alla som ropar

Hans Namn

skall räddas

för alltid...




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 632 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2015-05-03 22:47



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Det ljusnar nu, det gryr till dag, nattens skuggor fly, med snabba vingeslag.
ett anskri höres, allt göra klart,
Jesus han kommer snart....
2015-05-12

  mare VIP
Stavade fel på andra raden
ska vara: snart är han här ;)
2015-05-10

  mare VIP
" Snart är han här
snart är han är
snart kommer Jesus igen"
En sång!
2015-05-10

  Bo Himmelsbåge
Jaa... ingenting är viktigare, än att ta emot Jesus o Kärleken!
2015-05-08

  anits VIP
Så fint i den oroliga värld vi lever i!
2015-05-07

  Eva Helene VIP
Engagerat, som alltid!
2015-05-06

    ej medlem längre
Hedrande din tro.
2015-05-06

  ResenärGenomLivet
Det gäller att vara vaken...tack för din fina text...
2015-05-04

    Dan Myrbeck
Ja, vi lever i en ovanligt
orolig tid.
2015-05-04

  Ljusletaren
Tack / kram
2015-05-04

    ej medlem längre
Hopp <3
2015-05-04

    ej medlem längre
Tack Bibbi för dina ord.
2015-05-04

    ej medlem längre
Så sant.
2015-05-04

    ej medlem längre
Ja, till det eviga livet i Anden. Pris ske...
2015-05-04

  louisegirl
Håller fullständigt med <3
Fint förmedlat!
2015-05-03

  aol
Jag ser oss alla som. Guds barn och våra själar som bor i oss tillhör och är en del av Gud men det är bra om vi tar till oss Gud och strävar i godhet här på jorden , för detta kommer vi att se när vi till sist strålas upp i en godhet och en kärlek utan gräns vad vi är ,
2015-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP