Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dygnets onda cirkel

Nyvaken
Jag vill inte gå upp
och jag känner ångesten som kryper i mitt bröst
Fullständigt orkeslös efter en natts plågande
Sömnparalys och krisdrömmar varvat med traumadrömmar
Ett enda hånande!

Eftermiddag
Jag känner ingenting
Endast dalens krake som håller mig fast
Ingen inspiration, endast ett enda uthärdande
Mörkret täcker mig och det blir som ett enda kvävande!

Kväll/natt
Ångesten smyger sig på igen och jag tvingas att fäktas
Hjärtat dunkar och jag får svårt att andas
Gråtfärdig av dalens krakes hårda grepp
Jag vill bara somna, somna och somna

Fan, ännu en dröm kopplat till mitt förflutna!




Fri vers (Fri form) av SvartLjus
Läst 275 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-05-08 12:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SvartLjus
SvartLjus