Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan försvar

Med tiden spricker
drömmarna

taktlösa skärvor
karvar fram fulheten

I stunder av total nakenhet
är rädslan avgrundsdjup
och ursprunglig

som ditt primalskrik
när du föds




Fri vers av Kikhorion
Läst 433 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-05-23 10:37



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet!
Väcker tankar och känslor.
2015-05-23

  Hestia VIP
Snyggt att ge bild på detta djupa ordlösa!
2015-05-23

  lodjuret/seglare VIP
Exemplarisk text att suga in, anamma och söka spara i minnet
2015-05-23

    glasa VIP
hoppfull
om nakensann
som föds

det nakna sanna oskyddade
utan fostervattnets skyddande
mot törnar stötar
gör nog ont

vill att sanningens värde skyddar
och lyfter upp i hopp och mod

denna texten ger mig bra urgrundsfunderingar
2015-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Kikhorion
Kikhorion