Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slutet

Mina tankar färgas svart
Mitt ben färgas rött
Min inre livsglöd har från och med nu dött

Jag känner ingen glädje bara en massa sorg
En borg av ångest och de mörkaste tankar

Huden öppnas, piller sväljs och skål ännu en sup
Hoppet försvinner och min själ kastas ut i ett stup

Långsamt dras jag ifrån alla som betyder något
Isolation i dess dunklaste natur där inget betyder något

Obrydd, orädd och beredd att avsluta detta liv
Jag säger farväl i förväg för min tid äro nära




Fri vers (Fri form) av SvartLjus
Läst 248 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-05-29 16:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SvartLjus
SvartLjus